Hur blev då juli månad för oss? Det jag minns av juli är en stekande sol och skogsbränder.
Tyvärr drabbades jag av sjukdom mitt i den finaste av alla somrar. Det kom smygande efter midsommar och höll i sig flera månader. Jag fick dubbelsidig lunginflammation och när jag till sist blev hjälpt så fick jag höga doser av kortison och även antibiotika. Nog har jag haft lunginflammation tidigare, men aldrig känt mig så dålig. Därför är juli som i ett töcken för mig. Men jag minns…
Klarblå himmel och strålande sol….
De förödande skogsbränderna i min gamla hemtrakt…
Vattna, vattna, vattna…

Det växer så det knakar.

Det jag sörjer mest är att jag älskar att bada och denna varma fina sommar badade ju alla, utom jag. En liten detalj som liksom spädde på Murphys Lag; “Om något kan gå åt helvete så gör det det,” är antibiotikan jag fick. Jag skulle äta den i tio dagar och under de dagarna och fem dagar till fick jag inte vistas i solen. Det blev alltså solhatt och långärmat när jag försökte sticka ut näsan. Gissa om det var mulet dag sexton?!

I slutet av månaden tog vi i alla fall husbilen upp till Lycksele och Motorveckan. Vi besökte förstås Juktån och Umeå också och hälsade på våra barn. Gjorde även en tripp till Gargnäs där jag gick i skola en gång för läääänge sedan. Där fikade vi hos en klasskompis till mig, Håkan Norström. Här poserar han med sina flickor.
Motorveckan i Lycksele. Mycket folk i farten, glitter och krom!
Hemkommen igen efter resan kände jag att jag egentligen borde ha stannat hemma. Det hade tagit hårt på mina krafter. Jag har lätt för att överskatta mig själv.
Men nu ska jag inte skriva mera om eländet. Idag är jag bättre, men har ingen kondition alls. Om ni har några heta tips hur jag ska göra för att komma på banan igen tar jag tacksamt emot dem. smiley

Vi ses igen i augusti…