Vi har så smått smakat på livet som helt daglediga båda två. Jag kan inte säga annat än att det är helt fantastiskt. Visst kan väl en del dagar kännas aningen långa, men då har vi ju vedbacken.
Vi har hunnit med ganska mycket vid det här laget, och det är så skönt att kunna ta några timmar mitt på dagen när vädret är som bäst, till vedhanteringen.

Sen är det den där känslan av total frihet, att kunna göra vad vi vill, som är så otrolig. Både Håkan och jag har nog varit riktiga scouter; Alltid redo. Eller som Gustv VI Adolfs valspråk; Plikten framför allt. Och det är nog lika för de flesta, arbetet går först.

Gissa vad vi gjorde en fredag i februari?
Vi åkte över till Trondheim på IKEA. Shoppade en del till vår nyrenoverade tvättstuga och även till badrummet som vi ska renovera, så småningom. Det blev 20 mil närmare än om vi skulle ha åkt till Sundsvall och faktiskt 900:- billigare varor.
Tvättstugan blev fin och praktisk. Vi vill inte ha nån utställningslokal, utan en fungerande tvätt/städstuga som också är snygg. Och det blev bra. Heder åt min käre man som tapetserade och fixade medan jag var bortrest.

Åter till den otroliga lyx det är att vara ledig. Vi åkte iväg till Östersund på Gregoriemarknad i torsdags och handlade en del gott. Bland annat kaffeost, som är något av det bästa jag vet.

Igår tog vi en tur till Åre och tittade på rallycross på Åresjön. Mitt på dagen, när alla andra arbetar!!!
Då kände jag verkligen att vi har ett fantastiskt liv. Vi är fria, för första gången!

När jag tittar ut genom fönstret lyser solen från en helt molnfri himmel. Den speglar sig i den vita snön och det är svårt att förklara hur vackert det är. Nu ligger en ny dag framför oss, en dag när vi kan göra vad vi vill.
Det är bara att våga hoppa!