… Men Hej och Hå till alla som är ute och lussar. Sätt broddar på skorna! Här har vi så otroligt halt. Det har regnat och blåst och varit plusgrader nu i flera dagar. Vart tog vår fina vinter vägen?
Som tur är för oss så är Gunnar ute och sandar mest varje dag, annars tog vi oss inte fram. E14 däremot är det tydligen ingen som sköter alls, och det ska vara “navet” här i västra Jämtland. Jag vet inte hur många avåkningar det har varit strax väster om “vår” korsning. Usch!!!

Här hemma gjorde vi advent för ett par veckor sedan, så det blir inget extra till lucia. Jag vill istället visa några blomster som inte är julblommor.

På köksbordet tronar en rosenbukett inköpt på ICA. Den är jättefin. Sen har vi två blommande orcidéer och det är en tredje på gång. Den är av en annan sort och jag är väldigt stolt över att den blommar om. Visar den senare när den slagit ut. Ja, sen kom det även med en julgrupp. Hyacinter i plåtburkar!

Det blir en kort “krönika” idag eftersom min vänstra hand värker så jag går nästan bet på att skriva. Men det blir säkert bättre.

Avslutar med att visa en bild på vår kära lussekatt och önskar er en fin helg!